söndag 6 juli 2014

Paradise Beach på Mykonos

Det blev en utflykt till beachen igår. Den beachen som man bör besöka när man är på Mykonos till och med. Vi var först tvungna att ta en buss in till stan och sen promenera bort till andra änden av staden för att ta buss nummer två.



Vi såg bland annat denna butik på vägen. Kanske den läckraste Louis Vuitton-butiken i världen?


Det var inte så långt till paradisstranden och väl framme var detta vad vi fick se. Kanske inte den mest spektakulära beach man har varit på, inte den vackraste heller. Storheten ligger nog i partajandet på strandbarerna på eftermiddagarna och kvällarna.


Det blev fullt på solstolarna ganska snabbt.



Vi åt urgoda pita gyros och grekisk sallad till lunch.


Den starka vinden håller i sig och vi badade knappt därför. Det var så kallt att gå upp ur vattnet i blåsten och ännu kallare när man la sig under parasollet. Ganska så snart efter lunch gav vi oss av hemåt igen. Det var lite tumult på parkeringen vid stranden och många av strandbesökarna var nyfikna på vad som hände där. På vägen till bussen fick vi se några stora grekiska ´biffar´som stog och kaxade. Den ena hade tydligen sprucken läpp också och polisen var på plats. Grekiskt drama mitt på ljusan dag.


Utsikten från vårt rum. Om man zoomar in ser man att det går gäss ute på havet.


Det blev en fotbollsmiddag även igår med shopping under första halvlek för tjejerna.


Det fanns två TV-apparater så alla kunde se matchen. Maten på gårdagens grekiska restaurang var riktigt god dessutom. Den smakade hemlagad. Hugo åt bland annat en lammgryta - lamb kleftiko.


Himlen hade en otroligt fin blå färg när vi sedan gick hem.


Idag blev det återigen morgongymnastik för Ninni och mig i hamnen. Vi var inte lika fräscha som igår eftersom vi hade träningsvärk i både rumpa och lår båda två, men vi lyckades trots det genomföra Leilas hela program. 


Vårt hotell sett från hamnen.


Idag blir det så småningom en promenad till den närmaste beachen. Barnen vill softa lite först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar